Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Voedingsindustrie

Industriële vloeren & coatings voor voedingsindustrie

Aan de voedingsindustrie biedt Group Suerickx oplossingen op maat zoals specifieke vloersystemen en antibacteriële coatings. In de meelindustrie, waar opvliegend meelstof een veelvoorkomend probleem is, is een antistatische vloer noodzakelijk om explosiegevaar te voorkomen. Als specialist in industriële vloeren, adviseren we u en zorgen we voor een feilloze plaatsing van de gepaste vloer in uw industriële gebouwen. Bij Group Suerickx kan u terecht voor uw dak- en gevelwerken, betonrenovatie, vloersystemen, schilderwerken & coatings, waterdichting en industriële renovatie in de voedingsindustrie. 

Uitgebreide technische bijstand

Oplossingen op maat voor de voedingsindustrie

We zijn preferred applicator van BASF Construction Chemicals. Dat wil zeggen dat u niet alleen meegeniet van de uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs, maar ook van die van onze fabrikant. Uitgaande van het productieproces en de hieraan verbonden hygiënerisico’s houdt Group Suerickx voortdurend rekening met geldende eisen in de voedingssector (HACCP). 

Reken op Group Suerickx voor oplossingen op maat zoals specifieke vloersystemen en antibacteriële coatings, specifiek voor de voedingsindustrie. Wij weten welke verf in de koelcellen te gebruiken, hoe speciale hygiënische vloeren in Ucrete te plaatsen, wat met betonrot te doen. Wij hebben die specialisatie in huis en hanteren voor de voedingsindustrie een specifieke projectbenadering. Bij ons kan u terecht voor uitgebreide technische bijstand, specifiek voor de voedingsindustrie. 

Group Suerickx, voor al uw:

Referenties

Onze klanten

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP