Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Petrochemie & energie

Petrochemische industrie & energiesector

De petrochemie en de energiesector hebben nood aan een geïntegreerde aanpak voor het onderhoud van hun gebouwen en installaties. Group Suerickx heeft alle specialiteiten in huis om de hele buitenschil te beschermen: zowel fireproofing, chemische resistentie als anticorrosieve coatings of lings. Bij Group Suerickx kan u terecht voor uw dak- en gevelwerken, betonrenovatie, vloersystemen, schilderwerken & coatings, waterdichting en industriële renovatie in de petrochemie & energiesector. 

Eigen ingenieursafdeling

Nood aan een geïntegreerde aanpak

Group Suerickx doet een beroep op zijn eigen ingenieursafdeling om ook daken, beton en staal te renoveren. Gelijmde wapening plaatsen voor bestaande structuren en het vloeistofdicht maken van tankparken in EX-zones behoren tot de kernactiviteiten van Group Suerickx. Zelfs het stralen van stoomturbines op locaties kan u door ons laten uitvoeren.

We hebben ervaring met werken binnen shutdowns en respecteren de planning voor een zo laag mogelijke impact op het productieproces. We hebben een doorgedreven kennis van de veiligheidsvoorschriften en doen er alles aan om een arbeidsveilige werkomgeving te creëren. Uiteraard hebben we bij Group Suerickx weer een vernieuwd VCA Petrochemie certificaat op zak! 

Group Suerickx, voor al uw:

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP