Waterdichtingswerken

Waterinsijpeling, lekken of vochtproblemen op uw industriële sites?

Hebben uw industriële constructies last van waterinsijpeling, lekken of vochtproblemen? Dan is schade aan uw opgeslagen materiaal of toestellen niet veraf. Net als arbeidsongevallen. Snel ingrijpen is cruciaal. Waterdichting en betoninjecties zijn een technisch complex en verfijnd procedé. Bij Group Suerickx hebben we maximale expertise in huis.

Kennis en vakmanschap

Technieken waterdichting

We lossen uw waterinfiltratie op, vaak zonder dat u ingrijpende bouwwerken moet uitvoeren. Onze grondige kennis van klassieke en hypermoderne technieken garandeert dat we het vocht in uw constructie op de meest geschikte manier bestrijden. Voor altijd.

Onze ingenieurs hebben namelijk veel ervaring met het uitvoeren van de nodige berekeningen en onze specialisten voeren de werken minutieus uit.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële waterdichtingswerken

  1. Injectie tegen lekkende scheuren

    Met een betoninjectie vermijdt u dat een kleine scheur uitgroeit tot een groot probleem. Group Suerickx injecteert uw beton correct zodat de lek verdwijnt. Ideaal voor het dichten van lekken aan tunnels, bruggen, kelders, inkuipingen, vloeren, wanden, enz.
  2. Horizontale barrière tegen opstijgend vocht

    Opstijgend vocht tegenhouden is specialistenwerk. Ons team heeft ervaring met het bestrijden van opstijgend vocht in grote infrastructuurprojecten. We grijpen tijdig in en houden opstijgend vocht tegen.
  3. Warmgespoten membraan voor waterdichte afwerking

    Werk uw vloeren, tankparken en calamiteiteninkuipingen af met een hoogreactieve hotspray coating om kieren en goten vloeistof- en waterdicht te houden. Group Suerickx is uw specialist.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP