Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Uw specialist in Civiele bouwwerken

Civiele grondwerken, Civiele beton- en bekistingswerken , riolerings- en afvalwatersystemen tot waterdichtingswerken. Wij laten niets aan het toeval over, samen met u zoeken wij voor uw project naar de juiste oplossing binnen planning, binnen budget en rekening houdend met de omgeving, waarbij veiligheid steeds ons topprioriteit blijft.

Kennis en vakmanschap

Civiele betonwerken en Funderingswerken

Met een uitgebreide expertise in diverse betonconstructie  en funderingswerken, zijn wij goed bekend met de specifieke vereisten en uitdagingen die hierbij komen kijken. Of het nu gaat om de aard en complexiteit van de te realiseren constructie, de gedetailleerde betonplanning of de samenstelling en draagkracht van de ondergrond, wij staan klaar om uw project tot een succes te maken

Eén aannemer, één aanspreekpunt

Als een veelzijdige aannemer, kan Group Suerickx industriële opdrachtgevers volledig ontzorgen door een uitgebreid scala aan oplossingen aan te bieden via één enkel aanspreekpunt. Deze aanpak waarborgt een soepele en efficiënte uitvoering van industriele bouw- en renovatie projecten, wat resulteert in optimale garanties voor succes.

Hoe kunnen we helpen?

Civiele bouwwerken

  1. Betonwerken

  2. Funderingswerken

  3. Grondwerken

  4. Riolerings- en afvalwaterbehandeling

  5. Projectmanagement

  6. Infrastructuurwerken

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP