Waterdichtingswerken industrie

Waterinsijpeling, lekken of vochtproblemen op uw industriële sites?

Wilt u een waterlek opsporen en uw tank, inkuiping of parking waterdicht maken? Bij Group Suerickx hebben we maximale expertise in huis en grijpen we snel in om schade aan uw opgeslagen materiaal of toestellen te voorkomen.

Kennis en vakmanschap

Technieken waterdichtingssystemen industrie

We lossen uw waterinsijpeling op, vaak zonder dat u ingrijpende bouwwerken moet uitvoeren. Onze grondige kennis van klassieke en hypermoderne technieken garandeert dat we het vocht in uw constructie op de meest geschikte manier bestrijden. Voor altijd.

Onze ingenieurs hebben namelijk veel ervaring met het uitvoeren van de nodige berekeningen en onze specialisten voeren waterdichting op uw industriële sites minutieus uit:

 • waterdichting inkuiping
 • waterdichting parkings
 • waterdichting tanks

Hoe kunnen we helpen?

Industriële waterdichting

 1. Injectie tegen lekkende scheuren

  Met een betoninjectie vermijdt u dat een kleine scheur uitgroeit tot een groot probleem. Group Suerickx injecteert uw beton correct zodat de gaten waterdicht zijn. Ideaal voor het dichten van lekken aan tunnels, bruggen, kelders, inkuipingen, vloeren, wanden, enz.
 2. Horizontale barrière tegen opstijgend vocht

  Opstijgend vocht tegenhouden is specialistenwerk. Ons team heeft ervaring met het bestrijden van opstijgend vocht in grote infrastructuurprojecten. We grijpen tijdig in en houden opstijgend vocht tegen.
 3. Warmgespoten membraan voor waterdichte afwerking

  Werk uw vloeren, tankparken en calamiteiteninkuipingen af met een hoogreactieve hotspray coating voor vloeistofdichte kieren en goten. Group Suerickx is uw specialist.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP