Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Veiligheid

Een groot veiligheidsbewustzijn

Veiligheid eerst!

Dagelijks voeren onze vakmensen renovatiewerken uit en dit met een groot veiligheidsbewustzijn. Voortdurende bijscholing is noodzakelijk voor onze permanent hoge graad van specialisatie en de veiligheid van u en onze mensen. Veiligheid is een absolute prioriteit om een betrouwbare partner te kunnen zijn bij industriële werken. Onze interne preventieadviseurs, alsook onze ervaren werfleiders, arbeiders en projectleiders werken hier dagelijks aan mee.

Vandaar dat wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis hebben om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen. Want veiligheid komt bij Group Suerickx altijd op de eerste plaats!

Een sterk veiligheidsbeheerssysteem

VCA-certificatie

Al onze afdelingen beschikken over een VCA Petrochemie certificaat dat het sterk veiligheidsbeheerssysteem voor ieders activiteiten aantoont alsmede op specifieke aanvullende eisen voor de petrochemie. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn en blijven ook binnen de wereld van de ‘Renovatie’ van cruciaal belang. Dit is een belangrijke investering voor ons en vraagt inspanningen van al onze medewerkers en partners bij de realisering van onze werkzaamheden.

Het communicatiemiddel bij uitstek

Toolbox meeting

Onze maandelijkse toolbox meetings zijn hét communicatiemiddel bij uitstek om het ‘welzijnsgedrag’ van onze medewerkers positief bij te sturen. Onze preventieadviseur werkt daarvoor d.m.v. een presentatie een onderwerp uit dat op een praktische, soms ook interactieve manier onder de aandacht wordt gebracht. Dat kan gaan over wetgeving of gebruik van PBM tot een specifieke veiligheidssituatie, een geanalyseerd risico, vaststellingen bij een werkplekinspectie, enz. Hoofdzaak hierbij is steeds het stimuleren van de proactieve houding door direct toepasbare informatie te verstrekken en kennis uit te wisselen.

Opvolging van alle veiligheidsafspraken

Uitgebreide startbriefing

Een specifieke startbriefing wordt georganiseerd vooraleer onze mensen starten met een nieuw project. Hiermee krijgen de medewerkers in kwestie alle informatie om met kennis van zaken aan het project te beginnen. Tijdens de werken staat onze werfleider in voor de strikte opvolging van alle veiligheidsafspraken.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP