Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Industriële schilderwerken

Industriële schilderwerken en coatings

De kosten voor het herstellen van een constructie en of vervangen van gecorrodeerd staal wegen zwaarder door dan een oppervlak preventief beschermen tegen corrosie. Industriële verfwerken, industriële coatings en industriële straalwerken op locatie beschermen uw bouwwerken, constructies en tanks tegen corrosie, carbonatie en andere invloeden.

BCCA certificatie en VCA Petrochemie certificaat vernieuwd

Totaalaanbod schilderwerken industrie

Industriële schilderwerken vinden meestal plaats in risicozones en op moeilijk bereikbare plaatsen. Veiligheid op de werf is en blijft onze hoogste prioriteit. Zo beschikken wij over een VCA Petrochemie certificaat en wordt elk project veiligheidstechnisch voorbereid en opgevolgd door onze eigen preventieadviseur.

Corrosie tegengaan doen we door het staal te voorzien van een aangepast beschermingssysteem. Tevens bieden we met een specifieke coating een oplossing voor brandwerendheid, chemische resistentie, zuurbestendigheid, hygiëne en thermische isolatie.

Onze schilders zijn BCCA én VCA-gecertificeerd en beschikken over een ruime ervaring in HACCP-omgevingen. Desgewenst kunnen zij op uw vraag industriële schilderwerken opleveren met een APAC-verzekering.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële schilderwerken

 1. Anticorrosie coatings

  Corrosie treedt op wanneer staal reageert met zuurstof en water, componenten waarmee staal buiten continu in contact komt. De behandeling van anticorrosie is enkel mogelijk door het staal te voorzien van een afsluitende beschermingslaag.
 2. Industriële onderhouds schilderwerken

  Onderhouds schilderwerken industrie omvat veel meer dan alleen de esthetische (her)waardering van gebouwen: ook de duurzame bescherming ervan is essentieel.
 3. Chemisch resistente coatings

  Stalen en betonnen oppervlakken kunnen we vloeistofdicht en chemisch resistent maken met zuurbestendige coatings. Verschillende beschermingssystemen verlengen de levensduur.
 4. Brandwerende coatings

  Een brandwerende coating is een zwelverf die bij brand zal opschuimen tot een isolerende laag rondom uw stalen structuren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het toepassen van brandwerende coatings op de werf.
 5. Hygiënische coatings

  Dit type coatings wordt toegepast in de voedingsindustrie, daar waar hygiëne van primordiaal belang is. Daarom bieden wij onze onderhoudsverven aan met een antischimmel- en een antibacteriële werking.
 6. Isolerende coatings

  Warmte- en energieverlies bij je pijpleidingen en tanks beperken, het kan met isolerende coatings. Wij bieden coatings aan voor alle toepassingen waar substanties met hoge temperaturen doorheen gaan.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP