Vloersystemen

Specialist in industriële vloerrenovatie

Welke industriële vloer zoekt u? Antislip? Vloeistofdicht? Antistatisch? Group Suerickx adviseert u en zorgt voor feilloze plaatsing van de perfecte vloer voor uw industriële toepassing.

Industriële vloersystemen

Technische knowhow

Industriële vloeren hebben voor ons geen geheimen meer. We zijn preferred applicator van BASF Construction Chemicals.

U geniet dus mee van de uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs, en die van de fabrikant. Zo zijn we uitstekend geplaatst om u maximaal te ontlasten bij de keuze, plaatsing en renovatie van uw industriële vloer.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële vloersystemen

 1. Vloercoatings

  Soms is een dun laagje bijzondere verf of een speciale coating genoeg om uw industriële vloer te beschermen. Group Suerickx is specialist in epoxy coating, PU coating, antislip vloercoating, HACCP coating en chemisch resistente coating.
 2. Gietvloeren

  Een gietvloer is een zeer snelle applicatie en is in vergelijking met een vloercoatings door zijn dikte mechanisch resistenter, duurzamer en geluiddempender. Wij leggen zowel epoxy- als PU-gietvloeren in uw magazijnen, productieruimtes of kantoorgebouwen.
 3. UCRETE vloeren

  UCRETE is de sterkste vloer voor industriële toepassingen: ideaal voor vloeren die zwaar belast worden in de chemische industrie en voedingsindustrie.
 4. Antistatische vloeren

  Uw antistatische vloer beschermt elektronica tegen elektrostatische spanning. Group Suerickx legt antistatische vloeren snel in al uw gebouwen.
 5. Betonvloeren

  Denkt u aan een betonnen vloer in uw nieuw gebouw of renovatieproject? Vertrouw dan op de expertise van Group Suerickx voor het plaatsen en polieren.
 6. Calamiteiten inkuipingen

  In industriële omgevingen waar met chemische of gevaarlijke producten wordt gewerkt, is een zuurbestendige bekleding vaak aangewezen. Wij geven u advies op maat, rekening houdend met de omstandigheden en de gewenste bescherming.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP