Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Vloersystemen

Specialist in industriële vloersystemen

Welke industriële vloer zoekt u? Antislip? Vloeistofdicht? Antistatisch? Group Suerickx adviseert u en zorgt voor feilloze plaatsing van de perfecte vloer voor uw industriële toepassing.

Industriële vloersystemen

Technische knowhow

Industriële vloersystemen hebben voor ons geen geheimen meer. We zijn preferred applicator van BASF Construction Chemicals.

U geniet dus mee van de uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs, en die van de fabrikant. Zo zijn we uitstekend geplaatst om u maximaal te ontlasten bij de keuze, plaatsing en renovatie van uw industriële vloer.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële vloersystemen

 1. Ucrete / PU-Cement vloeren

  Ucrete, industriële polyurethaan cement vloeren, bevat een reeks robuuste vloersystemen die zorgen voor een lange levensduur voor agressieve omgevingen in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Deze vloeistofdichte vloeren hebben een buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, impact en temperatuurschokken. Deze vloersystemen zijn dan ook gekend als de sterkste vloeren dewelke bovendien uitermate hittebestendig zijn. Deze zeer rendabele vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie.
  Ontdek hier meer over Ucrete & PU-Cement vloeren
 2. Epoxy & Polyurethaan kunstharsvloeren

  Een kunstharsvloer is een zeer snelle applicatie en is in vergelijking met een vloercoatings door zijn dikte mechanisch resistenter, duurzamer en geluiddempender. Wij leggen zowel epoxy- als PU-kunstharsvloeren in uw magazijnen, productieruimtes of kantoorgebouwen.
  Ontdek hier meer over Epoxy & Polyurethaan kunstharsvloeren
 3. ESD/ Antistatische vloeren

  ESD vloeren zijn antistatische vloeren die bescherming en veiligheid bieden in ruimtes waar statische ontlading problemen kan veroorzaken. Group Suerickx legt ESD-vloeren snel in al uw gebouwen.
 4. Cementgebonden gietvloer

  Een goede basis begint met een goede vloer. Met een cementgebonden gietvloer van bent u zeker van een kwalitatieve, duurzame en betrouwbare vloer. Dit type vloer is toe te passen in vele verschillende situaties, denk bijvoorbeeld aan bedrijfshallen, sporthallen, (parkeer)garages en woningbouw. Een cement gietvloer is dun en vlak en vormt een uitstekende basis voor een coating in iedere gewenste kleur. Door de korte verwerkings- en droogtijd is de vloer meestal al na één dag af te werken!
 5. Betonvloeren

  Betonvloeren vinden veelvuldig hun toepassing in onder andere magazijnen, fabrieken, logistieke centra en parkeergarages vanwege hun duurzaamheid, sterkte en veelzijdigheid. Denkt u aan een betonnen vloer in uw nieuw gebouw of renovatieproject? Vertrouw dan op de expertise van Group Suerickx voor het plaatsen en polieren.
 6. Pomptruck

  Onze unieke pomptruck maakt het verwerken van cement en calciumsulfaat -gebonden gietvloeren tot een eenvoudige klus. De pomptruck verwerkt en verpompt alle soorten gietmortels met een capaciteit van 15 ton per uur. De computergestuurde technologie waarborgt nauwkeurige en consequente grondstofverhoudingen, onze operator bewaakt de mortelkwaliteit voortdurend en kan deze zo nodig op afstand aanpassen.
 7. Vloercoatings

  Soms is een dun laagje bijzondere verf of een speciale coating genoeg om uw industriële vloer te beschermen. Group Suerickx is specialist in epoxy coating, PU coating, HACCP coating en chemisch resistente coating.
 8. Parkings & ondergrondse parkeergarages

  Het renoveren van parkeergaragevloeren is een complex proces dat specialistische kennis en ervaring vereist. Group Suerickx heeft de nodige expertise om uw parkeergarage weer als nieuw te maken en deze renovatie op een effectieve en veilige manier uit te voeren. Parkeergaragevloeren worden vaak blootgesteld aan aanzienlijke slijtage en belastingen, waardoor ze na verloop van tijd beschadigd kunnen raken. Een goed onderhouden en gerenoveerde parkeergaragevloer zorgt niet alleen voor een betere gebruikservaring, maar verlengt ook de levensduur van de parkeergarage zelf. Enkele aspecten die een belangrijke rol spelen in de renovatie van parkeergaragevloeren: Oppervlakteherstel - Waterdichting - Antislipcoatings - Duurzame afwerking - Verlichting en signalering - Drainagesystemen - Structuurversterking en Regelgeving en veiligheidsnormen.
 9. Ondergrond voorbereiding

  Een goede basis is belangrijk voor de verdere afwerking van uw vloer. Met moderne machines voeren wij de voorbewerking (stralen, frezen, ..) van uw ondervloer uit. Door gebruik van onze industriële stofzuigers wordt stofvorming tot een minimum beperkt.
 10. Calamiteiten inkuipingen

  In industriële omgevingen waar met chemische of gevaarlijke producten wordt gewerkt, is een zuurbestendige bekleding verplicht aangewezen. Wij geven u advies op maat, rekening houdend met de omstandigheden en de gewenste bescherming.
 11. Vloeistofdichte vloeren

  Een vloeistofdicht vloersysteem heeft geen naden waardoor er geen vloeistof door kan lekken, maar vooral ook geen vloeistoffen absorbeert. Een vloeistofdicht vloersysteem is ook heel eenvoudig schoon te maken waardoor u gemorste vloeistoffen gewoon kunt opdweilen.
 12. RVS afwateringssystemen

  We kunnen behalve bedrijfsvloeren ook RVS putten en goten leveren voor de afwatering. Deze RVS putten en goten kunnen met de gekozen bedrijfsvloer ook voor u installeren, wat zeker bij complexe renovaties een geruststellende bijkomstigheid voor u als klant is.
 13. Industriële vloeregalisatie

  Een cementgebonden gietvloer is zeer geschikt als bedrijfsvloer voor kantoren, winkels en bedrijfshallen en logistieke opslag. De vloer is zeer sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Daarnaast heeft het gietmortel een minimale laagdikte, waardoor het hoogte verschil beperkt is en de beschikbare ruimte maximaal kan worden benut. Met onze self-supporting egalinetruck kunnen we op iedere locatie een nieuwe bedrijfsvloer realiseren.
 14. Super vlakke vloer

  Meer en meer worden in magazijnen AGV’s gebruikt, Group Suerickx is gespecialiseerd in het aanbrengen van zeer vlakke vloeren. Hiervoor gebruiken we snel hardende gietmortels zodoende de zone rap terug in gebruik genomen kan worden.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP