Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Afvalverwerking & waterzuivering

Industrieel renovatiemanagement voor afval, recyclage & waterzuivering

De afvalverwerkingsindustrie en de waterzuiveringsindustrie groeien sterk dankzij het toenemende belang voor het milieu. Group Suerickx denkt mee en biedt innovatieve oplossingen aan om de impact op het milieu te beperken. Wij bouwen tankparken, maken calamiteiten inkuipingen vloeistofdicht conform VLAREM 2, renoveren riolen en bouwen nieuwe infrastructuur waar nodig. Bij Group Suerickx kan u terecht voor uw dak- en gevelwerken, betonrenovatie, vloersystemen, schilderwerken & coatings, waterdichting en industriële renovatie in de afvalverwerking & waterzuivering. 

BENOR-keuringen

Innovatieve oplossingen

Structurele betonherstellingen, renovatie van vijzelbeddingen uit beton en chemische bescherming van beton tegen gassen en vloeistoffen behoren tot de standaardspecialiteiten van Group Suerickx.

Al onze medewerkers zijn erkende herstellers en beschikt over een BENOR-keuring op de uitgevoerde herstellingen. Bovendien hebben wij een doorgedreven kennis van de veiligheidsvoorschriften en doen wij er alles aan om een arbeidsveilige werkomgeving te creëren.

Group Suerickx, voor al uw:

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP