Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Over ons

Professionele renovatie van uw industriële gebouwen en installaties

We build your future industry

Door een professioneel renovatiemanagement op industriële sites bekleedt Group Suerickx een unieke positie in de Benelux als het over het renoveren en beschermen van industriële gebouwen en installaties gaat. Ook internationale klanten appreciëren onze renovatie- en totaalprojecten. Zo zijn wij actief in binnen- en buitenland.

Group Suerickx is de expert voor al uw industriële renovatieprojecten:

Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één, daarnaast ligt onze focus op communicatieplanning en flexibiliteit. Dat maakt van Group Suerickx een betrouwbare partner, waarbij u als klant altijd centraal staat.”

Solide familiale onderneming sinds 2008

Sterk werk

Broers Christophe en Olivier Suerickx richtten Group Suerickx op in 2008, na de overname van een klein dakwerkbedrijf met een 3-tal medewerkers. Intussen heeft Group Suerickx zich naast dak-en gevelwerken gespecialiseerd in verschillende industriële renovatietechnieken, van betonrenovatie, vloersystemen, industriële schilderwerken en coatings tot waterdichting. Vandaag is Group Suerickx gegroeid tot een solide familiale onderneming met 110 gemotiveerde medewerkers die veiligheid, kwaliteit én vakmanschap hoog in het vaandel dragen. 

110 specialisten, tot uw dienst

Door te werken met vaste ploegen van vakmensen, elk met hun eigen expertise en ervaring,  kunnen we steeds het juiste team inzetten voor onze klanten. Want geen enkele renovatie is vergelijkbaar. Elke sector heeft zijn eigen noden, wetgeving en specificaties, waarvoor we steeds een oplossing op maat aanbieden. Een industriëel gebouw onderhouden en beschermen voor de voedingsindustre vereist een totaal andere aanpak en methodiek dan voor bijvoorbeeld de pharma of nucleaire sector.  

Innovatieve renovatiespecialist

360° aanpak op maat

Een renovatie aanpakken kan op twee manieren. Ofwel splitst u het project op in verschillende deelprojecten, ofwel gaat u gecentraliseerd te werk. Group Suerickx biedt u de beide mogelijkheden. Het grote voordeel van een gecentraliseerde werkwijze is dat u maar één aanspreekpunt hebt: een projectmanager die van alle deelaspecten van de renovatie op de hoogte is. Dat is voor u eenvoudiger, en het levert een behoorlijke tijdsbesparing op.

Bij Group Suerickx krijgt u een totaaladvies. Zo besparen we kosten en krijgt u als klant een hoger rendement. Als innovatieve renovatiespecialist hebben wij alles in huis om uw eigendom te renoveren, te beschermen en op te waarderen. Onze medewerkers zijn experts in de meest geavanceerde bouw- en renovatietechnieken. Zij scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Bovendien werken we met duurzame en vernieuwende materialen.

Preferred applicator voor BASF

Vakmanschap zonder grenzen, dat valt op!

Naast onze engineers en werfleiders werken we samen met een 70-tal vakmensen. Voor elke opdracht stellen we een gespecialiseerd team samen, uw garantie op het beste resultaat. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten en diploma’s die nodig zijn voor de renovatiewerken op uw site: BCCA, BENOR en APAC.

Bovendien beschikken al onze afdelingen over een VCA Petrochemie certificaat, de rode draad doorheen ons veiligheidsbeheerssysteem. En om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen hebben wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis. Want veiligheid komt bij Group Suerickx altijd op de eerste plaats!

U kunt eveneens met ons, als preferred applicator voor MBCC, mee genieten van uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs en die van de fabrikant. 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP