01

Dakrenovaties

02

Betonrenovaties

03

Vloersystemen

04

Industriële schilderwerken

05

Waterdichtingswerken

07

Industriële renovatie & bouw

06

Professionele renovatie van uw industriële gebouwen en installaties. Wij beschermen en renoveren sites, gebouwen, kantoren, magazijnen en installaties.

Ontdek onze meerwaarde
Totale ontzorging voor industriële sites

Onze specialisaties

Als gespecialiseerd aannemer hechten wij het grootste belang aan de kwaliteitsvolle uitvoering van onderhoud en renovatiewerken aan uw industriële gebouwen en installaties. Group Suerickx kent verschillende specialisaties met vakkundige projectteams. Een 360° aanpak op maat van uw bedrijf, daar gaan wij voor.

Is uw industriële site of installatie toe aan een renovatie? Of een grote shutdown gepland? Heeft u een daklet of bent u op zoek naar een partner voor preventief dakonderhoud? Wist u dat een versleten vloer in uw industriële sites voor meer slijtage aan uw heftrucks zorgt? Group Suerickx onderhoudt uw industriële constructies en installaties en we zorgen ervoor dat deze beschermd zijn voor de toekomst.  

Voor elk renovatieproject bespreken we het plan van aanpak met u en maken we afspraken om de impact van onze werkzaamheden op uw bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Wat sommigen ook beweren, een renovatie of verbouwing zonder hinder bestaat niet. Wij vertellen u wat de impact zal zijn en wat u van ons mag verwachten. Eerlijk en transparant. 

Group Suerickx, voor al uw:

TOP