Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Onze meerwaarde

Meerwaarde Group Suerickx

U kunt bij Group Suerickx terecht voor een waaier van diensten en projecten. Maar waar u ons ook voor inschakelt, u geniet altijd van onze zes troeven.

Ontdek onze meerwaarde

 1. 01

  Veiligheid altijd prioritair

  Wij hebben ruime ervaring met het werken op industriële sites én beschikken over alle vereiste veiligheidsattesten. Vandaar dat wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis hebben om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen. Want safety komt bij Group Suerickx altijd first!

 2. 02

  Geen project is te groot voor ons

  Plant u een dakherstelling van grote oppervlakte? Een nieuwe vloer in al uw magazijnen? Schilderwerken tijdens een shutdown van uw installaties? We kunnen elke opdracht aan, en houden ons aan uw deadlines.

 3. 03

  Altijd binnen de afgesproken timing

  Group Suerickx heeft ervaring met shutdowns en leeft zeer strikt de afgesproken planning na. Dankzij onze ervaring, onze kunst om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten en ons sterk coördinerend vermogen, zorgen we in elke sector voor efficiënt uitgevoerde werken met de gewenste resultaten.

 4. 04

  Expertise in huis

  We werken met een eigen engineering-team, eigen schade-experts, eigen specialisten in alle industriële domeinen waarin we actief zijn, en teams van eigen arbeiders. Zo weet u zeker dat uw project in betrouwbare handen rust.

 5. 05

  Gecertificeerd

  We investeren continu in onze mensen. Onze medewerkers behaalden alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor uw job: BCCA, VCA Petrochemie, BENOR, APAC, VGM, besloten ruimtes, enz. We zijn ook preferred applicator voor BASF in België.

 6. 06

  Flexibiliteit

  Flexibiliteit is belangrijk voor onze klanten. Dat begrijpen we bij Group Suerickx. Onze planning? Die wordt aangepast op de planning van onze klanten. We hebben ervaring met shutdowns en zorgen ervoor dat onze werken altijd een minimale impact hebben op de continuïteit van bedrijfsprocessen.

TOP