Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Pharma

Onderhoud & renovatie farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie gaat duurzaam renovatiemanagement hand in hand met strenge normeringen. Group Suerickx heeft jarenlange ervaring met onderhoud en renovatie op pharma sites. We denken met u mee en bieden innovatieve oplossingen op maat. Wij bouwen tankparken, maken calamiteiten inkuipingen vloeistofdicht conform VLAREM 2 en bouwen nieuwe infrastructuur waar nodig.  Bij Group Suerickx kan u terecht voor uw dak- en gevelwerken, betonrenovatie, vloersystemen, schilderwerken & coatings, waterdichting en industriële renovatie in de pharma. 

Strenge veiligheidsnormen

Conform pharma normeringen & veiligheid

Door strenge veiligheidsnormen te hanteren, aandacht te hebben voor de gezondheid van uw en onze medewerkers en door milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden, voert Group Suerickx succesvolle projecten uit binnen de farmaceutische industrie.

Voor dringende herstellingen komen wij vrijwel meteen ter plaatse om de hoge kosten en ergere schade te voorkomen. Voor andere renovatieprojecten werken wij volgens de strikt afgesproken planning. Onze werken hebben altijd een minimale impact op de continuïteit van de bedrijfsprocessen binnen pharma.

Group Suerickx, voor al uw:

  • Logo-Purna

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP