Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Industriële renovatie & bouw

Renovatieprojecten industrie op maat

Ons dagelijks werk is bouwen en renoveren onder de extreem lastige en soms letterlijk ontvlambare omstandigheden van de industrie en de logistieke sector. Rekening houden met nevenwerkzaamheden en -processen, reële veiligheidsrisico’s en het afbreukrisico voor de klant als iets mis gaat, maakt dat wij vooruit denken en anticiperen, van engineering tot aan oplevering.

Een aanpak van A tot Z

Bouw- en renovatiemanagement

Group Suerickx NV heeft niet de ambitie de grootste te worden, maar wel de beste te willen zijn. Het is onze tweede natuur om in meervoudige oplossingen te denken en onszelf uit te dagen om wat we vandaag goed doen, morgen nog beter te doen. Op ons kan u bouwen!

Suerickx uw industriële bouw & renovatie partner

Onze totaalaanpak wordt gesmaakt door industriële chemische, petrochemische bedrijven, alsook in de sector van de voeding, pharma en logistieke bedrijven in België. Klanten en partners appreciëren onze eerlijke en professionele samenwerking, planmatige aanpak, tijdige oplevering, open communicatie en vooral ook de grote zorg voor kwaliteit en veiligheid.

Ons ambitieus verhaal kent geen grenzen. We trekken volop de kaart van een familiale hoog professionele onderneming met continue verbeteringen in het bouwproces en duurzame innovatie in technieken en producten. Wij zijn er voor u in industriële totaalrenovaties, future proof indoor renovaties en structurele outdoor renovaties.

Bij Suerickx bieden we ook een breed scala aan oplossingen voor het renoveren van bedrijfspanden, bedrijfshallen, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële renovaties

 1. Onderhoud & renovatie industriële sites

  Vertrouw op Group Suerickx voor het onderhoud van uw industriële sites. Wij nemen het volledige industrieel onderhoudsmanagement op ons, waarbij een multidisciplinair team alle kleinere industriële onderhoudswerken en renovaties stipt en vakkundig uitvoert. Een samenwerking op langere termijn met één vaste onderhoudspartner heeft alleen maar voordelen.
 2. Complexe verbouwingswerken

  Moeten er specifieke delen van uw industriële site omgebouwd of verbouwd worden? Wij brengen elke industriële verbouwing tot een goed einde. We beschikken over een multidisciplinair team van betonwerkers, schilders, interieurbouwers, enz. voor alle werken aan industriële omgevingen. Voor de technieken schakelen we onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid vertrouwde partners in.
 3. Civiele werken

  Group Suerickx is uw aangewezen partner voor al uw civiele werken. Van grondwerken civiel , betonwerken civiel, riolerings- en afvalwatersystemen tot waterdichtingswerken. Wij laten niets aan het toeval over, samen met u zoeken wij voor uw project naar de juiste oplossing binnen planning, binnen budget en rekening houdend met de omgeving, waarbij veiligheid steeds ons topprioriteit blijft.
 4. Volledige renovaties

  Is uw industriële site, kantoorgebouw of logistiek gebouw aan een renovatie toe? Of wilt u uw industrieel gebouw een herbestemming geven? Wanneer u kiest voor een totaalrenovatie met Group Suerickx voor binnen en/of buiten, dan krijgt u één aanspreekpunt voor alles. Hiermee bespaart u heel wat tijd en kopzorgen. Industriële renovatieprojecten vereisen veel meer planning, projectmanagement en vakmanschap dan nieuwbouwprojecten.
 5. Onderhoudswerken shutdowns & turnarounds

  Geplande activiteiten laten uitvoeren in shutdown- of turnaroundperiode van industriële installaties ? Vele bedrijfssites en chemische productiesites vertrouwen reeds op onze ervaring in industriële renovatie- en onderhoudswerken tijdens deze productie stilstand.
 6. Strip & refurbish

  Uw gebouw tot op de basisstructuur strippen en opnieuw aankleden en vervolgens een nieuwe bestemming geven, dat zijn ingrijpende verbouwingswerken. Group Suerickx heeft jarenlange ervaring met strippen en herinrichten. Volledige ontzorging gegarandeerd!

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP