Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Dakrenovaties

Industriële dakwerken

Group Suerickx reinigt, renoveert en beschermt uw industriële daken. We hanteren altijd de meest geschikte reinigingsmethode, herstellen nauwkeurig, zorgen voor de juiste bekleding en proberen zoveel mogelijk circulaire dakwerken uit te voeren.

Onze VCA-gecertificeerde dakwerkers maken ook komaf met schade aan uw industrieel dak. Dat doen we liefst preventief, met een interventiecontract voor uw dak. Maar als het moet, herstellen en renoveren we het uiterst snel. Zo kunt u zich concentreren op het échte werk.

Interventiecontract dakwerken

Onderhoud & beheer

Een slecht onderhouden dak leidt vaak tot onvoorziene kosten. De gevolgen van een onzorgvuldige onderhoudsplanning kunnen zich snel opstapelen. Bovendien loopt u het risico dat mensen gewond raken en machines of producten beschadigd worden.

Bescherm uw industriële daken preventief tegen scheuren en lekken. Met het interventiecontract van Group Suerickx vermijdt u schade en onverwachte kosten.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële dakwerken

 1. Renovatie platte industriële daken

  Heeft uw industrieel plat dak zijn beste tijd achter de rug? Wij vervangen, wanneer nodig, de dakstructuur en zorgen voor een nieuwe dakbedekking in roofing (bitumen), EPDM of PVC.
 2. Renovatie hellende industriële daken

  Zijn uw golfplaten of sandwichpanelen aan vernieuwing toe? Wij vervangen de volledige dakbedekking, vernieuwen dakgoten… kortom: wij brengen uw dak opnieuw in topconditie.
 3. Herstellingen

  Stormschade? Laat uw dak renoveren voor het schade veroorzaakt. Group Suerickx is snel ter plaatse voor dakherstel en dakdichting volgens de regels van de kunst.
 4. Asbestsanering

  Asbestveilig tegen 2040? Group Suerickx zorgt voor een industriële dakrenovatie. We volgen hierbij de wettelijke bepalingen voor asbestsanering bij industriële gebouwen en infrastructuur.
 5. Industriële gevelwerken

  Gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelbekleding… we hebben jarenlange ervaring met de reiniging en renovatie van grote gebouwen.
 6. Servicecontract daken

  Dankzij een onderhoudscontract zorgen wij voor het jaarlijkse onderhoud van grote daken van heel wat B2B bedrijven. Kiest u voor een interventiecontract, dan zijn wij steeds standby als er zich een daklek voordoet. We zorgen ervoor dat dit binnen de afgesproken interventie tijden hersteld wordt.
 7. Industriële zonne-installaties

  Industriële zonnestroominstallaties, Industriële batterijopslag (BESS), verhuis van zonnepanelen of rebuild of E&m Solar Suerickx Energies een betrouwbare partner voor de installatie van industriële zonne-installaties, dakrenovatie met zonnepanelen of een allesomvattende oplossing inclusief financiering en onderhoud, We geloven sterk in een toekomst met hernieuwbare energie! www.suerickxenergies.be

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP