Dakrenovaties

Totaalservice voor daken

Group Suerickx reinigt, renoveert en beschermt uw industriële daken. We hanteren altijd de meest geschikte reinigingsmethode, herstellen nauwkeurig en zorgen voor de juiste bekleding.

We maken ook komaf met schade aan uw dak. Dat doen we liefst preventief, met een onderhoudsplan voor uw dak. Maar als het moet, herstellen en renoveren we het uiterst snel. Zo kunt u zich concentreren op uw échte werk.

Onderhoudsplan van Group Suerickx

Onderhoud & beheer

Een slecht onderhouden dak leidt vaak tot onvoorziene kosten. De gevolgen van een onzorgvuldige onderhoudsplanning kunnen zich snel opstapelen. Bovendien loopt u het risico dat mensen gewond raken en machines of producten beschadigd worden.

Bescherm uw Industriële daken preventief tegen scheuren en lekken. Met het onderhoudsplan van Group Suerickx vermijdt u schade en onverwachte kosten.

Hoe kunnen we helpen?

Industriële dakwerken

 1. Renovatie platte industriële daken

  Heeft uw industrieel plat dak zijn beste tijd achter de rug? Wij vervangen, wanneer nodig, de dakstructuur en zorgen voor een nieuwe dakbedekking in roofing (bitumen), EPDM of PVC.
 2. Renovatie hellende industriële daken

  Is uw industrieel dak in steeldeck of golfplaten versleten? Wij vervangen de volledige dakbedekking, vernieuwen dakgoten… kortom: wij brengen uw dak opnieuw in topconditie.
 3. Herstellingen

  Laat uw verouderde dak herstellen en renoveren voor het schade veroorzaakt. Group Suerickx is snel ter plaatse en renoveert uw industrieel dak volgens de regels van de kunst.
 4. Asbestsanering

  Asbestveilig tegen 2040, Group Suerickx zorgt ervoor. We volgen hierbij de wettelijke bepalingen voor asbestsanering bij industriële gebouwen en infrastructuur.
 5. Gevels

  Gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelbekleding… we hebben jarenlange ervaring met de reiniging en renovatie van grote gebouwen.
 6. Service contracten

  Dankzij een onderhoudscontract zorgen wij voor het jaarlijkse onderhoud van uw daken. Kiest u voor een interventie contract, dan zijn wij steeds standby als er zich een daklek voordoet. We zorgen ervoor dat dit binnen de afgesproken interventie tijden hersteld wordt.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP