Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Betonrenovaties

Industriële betonwerken

Group Suerickx staat garant voor het kwalitatief renoveren van betonvloeren dankzij de BENOR-keuring, controle van beton en het onderhoud van betonconstructies. Voor elke uitdaging bieden wij de juiste oplossing aan dankzij onze verschillende technieken voor betonrenovatie.

Kwaliteitsvolle renovatietechnieken

Gespecialiseerde betonherstellers

Wij renoveren uw betonvloer, voeren renovaties uit aan complexe structuren, calamiteiten inkuiping beton, bufferbekken, civiele betonconstructies, enz. Een ervaren team van gespecialiseerde betonherstellers en vakmensen voeren eerst een beton inspectie uit op uw industriële site om inzicht te krijgen in de status van het beton en passen vervolgens kwaliteitsvolle renovatietechnieken toe met eigen en goed onderhouden materialen. Wij werken uitsluitend met vaste partners, leveranciers én met kwaliteitsproducten. Een voorbeeld hiervan is BASF, waarvoor wij preferred applicator zijn. We staan bovendien garant voor kwaliteitsvolle betonrenovaties dankzij de BENOR keuring. 

Hoe kunnen we helpen?

Industriële betonrenovatie

 1. Betonrenovaties

  Is uw beton aangetast? Kreunt het onder een constructiefout of een jarenlange overbelasting? Dan herstellen wij het adequaat en duurzaam.
 2. Betoninjectie

  Group Suerickx is een van de meest toonaangevende bedrijven in betoninjectie. Om ingrijpende afbraak- en renovatiewerken aan uw bedrijf te vermijden, worden betonscheuren best opgevuld met betoninjecties.
 3. Betonbescherming

  Group Suerickx biedt oplossingen aan voor betonbescherming zoals carbonnisatie remmende coatings en beschermende coatings tegen chemische en/of klimaat invloeden. Conservering kan betonschade door scheurvorming, afbrokkeling en lekkages voorkomen.
 4. Opgelijmde wapening

  Verandert u de bestemming van een gebouw? Hebt u nood aan extra dragend vermogen? Voor het versterken van bestaande betonconstructies biedt opgelijmde wapening een efficiënte oplossing.
 5. Spuitbeton

  Spuitbeton is een snelle en efficiënte techniek om betonscheuren te herstellen en betonnen constructies te verstevigen. Group Suerickx is specialist voor al uw spuitbetonwerken.
 6. Grouting

  Grouting is een veelzijdige technologie voor het verstevigen van bestaande funderingen. Deze techniek heeft tal van voordelen. Vraag ons advies.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP