Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Nucleair

Oplossingen voor nucleaire industrie

De nucleaire sector heeft nood aan een geïntegreerde aanpak voor het onderhoud van gebouwen en installaties. Group Suerickx heeft alle specialiteiten in huis op vlak van renovatiemanagement voor de nucleaire sector en het beschermen van de buitenschil van installaties: zowel fireproofing, chemische resistentie als anticorrosieve coatings of lings. Bij Group Suerickx kan u terecht voor uw dak- en gevelwerken, betonrenovatie, vloersystemen, schilderwerken & coatings, waterdichting en industriële renovatie in de nucleaire sector. 

Eigen engineeringsafdeling

Geïntegreerd renovatiemanagement

Group Suerickx doet een beroep op zijn eigen engineeringsafdeling om ook daken, beton en staal te renoveren. Gelijmde wapening plaatsen voor bestaande structuren en het vloeistofdicht maken van tankparken in EX-zones behoren tot de kernactiviteiten van Group Suerickx. Zelfs het stralen van stoomturbines op locaties kan u door ons laten uitvoeren.

We hebben ervaring met werken binnen shutdowns en respecteren de planning voor een zo laag mogelijke impact op het productieproces. We hebben een doorgedreven kennis van de veiligheidsvoorschriften en doen er alles aan om een arbeidsveilige werkomgeving in de nucleaire industrie te creëren.

Group Suerickx, voor al uw:

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP