Onze meerwaarde

Meerwaarde Group Suerickx

U kunt bij Group Suerickx terecht voor een waaier van diensten en projecten. Maar waar u ons ook voor inschakelt, u geniet altijd van onze zes troeven.

Ontdek onze meerwaarde

 1. 01

  Veiligheid altijd prioritair

  Wij hebben ruime ervaring met het werken op industriële sites én beschikken over alle vereiste veiligheidsattesten. Vandaar dat wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis hebben om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen. Want safety komt bij Group Suerickx altijd first!
 2. 02

  Geen project te groot

  Plant u een dakherstelling van grote oppervlakte? Een nieuwe vloer in al uw magazijnen? Schilderwerken tijdens een shutdown van uw installaties? We kunnen elke opdracht aan, en houden ons aan uw deadlines.
 3. 03

  Planning

  Group Suerickx heeft ervaring met shutdowns en leeft zeer strikt de afgesproken planning na. Onze werken hebben altijd een minimale impact op de continuïteit van bedrijfsprocessen. Dankzij onze ervaring, onze kunst om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten en ons sterk coördinerend vermogen, zorgen we in elke sector voor efficiënt uitgevoerde werken met de gewenste resultaten.
 4. 04

  Expertise in huis

  We werken met een eigen engineering-team, eigen schade-experts, eigen specialisten in alle industriële domeinen waarin we actief zijn, en teams van eigen arbeiders. Zo weet u zeker dat uw project in betrouwbare handen rust.
 5. 05

  Gecertificeerd

  We investeren continu in onze mensen. Onze medewerkers behaalden alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor uw job: BCCA, VCA, BENOR, APAC, VGM, besloten ruimtes, enz. We zijn ook preferred applicator voor BASF in België.
 6. 06

  Moderne uitrusting

  We investeren permanent in materieel: detectieapparatuur, thermografie, fotografie en video met drones, enz. Uw project wordt dus altijd op de meest innovatieve manier aangepakt.