Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Renovatiebedrijf Suerickx

Specialist in industriële renovaties

Group Suerickx is gespecialiseerd in hoogwaardige renovatieoplossingen voor industriële bedrijven. Onze expertise strekt zich uit over grootschalige industriële projecten, het moderniseren van industriële installaties tot het realiseren van totaalrenovaties.

Waarom uw gebouwen en installaties beschermen voor de toekomst?

Onze aanpak

Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun concurrentiepositie te versterken. Een gerichte renovatie van uw bedrijfsgebouw biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar kan ook operationele efficiëntie verbeteren, voldoen aan nieuwe regelgeving, en de algehele waarde van het bedrijf vergroten. Het is een investering in de toekomst dat rendement oplevert!

 

Van A tot Z

Onze totaalaanpak wordt gewaardeerd door industriële bedrijven in de Benelux, waaronder chemische, petrochemische, voedings-, pharma- en logistieke sectoren. Klanten en partners waarderen onze eerlijke en professionele samenwerking, planmatige aanpak, tijdige oplevering en vooral onze aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Bekijk hier welke klanten u al voorgingen!

Renovatie bedrijfsruimtes

Dit doen we voor u

 1. Onderhoud & renovatie van industriële sites

  Vertrouw op ons voor het volledige industrieel onderhoudsmanagement, inclusief kleinere onderhoudswerken en renovaties.
 2. Complexe verbouwingswerken

  Ons multidisciplinair team staat klaar voor specifieke verbouwingen aan uw industriële site, met expertise in betonwerken, schilderwerken, interieurbouw en meer.
 3. Civiele werken

  Van grondwerken tot waterdichtingswerken, wij zorgen voor een doordachte aanpak binnen planning en budget, met veiligheid als topprioriteit.
 4. Volledige renovaties

  Kies voor één aanspreekpunt voor uw totaalrenovatieproject binnen en/of buiten. Bespaar tijd en kopzorgen met onze expertise in planning, projectmanagement en vakmanschap.
 5. Onderhoudswerken shutdowns & turnarounds

  Vertrouw op onze ervaring in geplande industriële renovatie- en onderhoudswerken tijdens productiestilstanden.
 6. Strip & refurbish

  Ingrijpende verbouwingswerken waarbij we uw gebouw tot op de basisstructuur strippen, herinrichten en een nieuwe bestemming geven. Wij garanderen een volledige ontzorging!

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP