Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

We build your future industry

Welkom bij Group Suerickx

Specialist in bouw en renovatie projecten

Group Suerickx is een expert in grootschalige en technisch uitdagende bouw en renovatieprojecten. Wij doen de werven waar anderen niet aan durven of willen beginnen. Uw industriële gebouwen en installaties onderhouden en beschermen voor de toekomst, en dit met de hoogste prioriteit voor veiligheid, daar zetten wij ons graag voor in.

Group Suerickx, voor al uw:

Een kwaliteitsvolle 360° aanpak op maat van uw project, dat mag u van Group Suerickx verwachten. Voor elke opdracht stellen we een gespecialiseerd team samen, uw garantie op het beste resultaat.

Onze topprioriteit

Veiligheid Eerst!

Dagelijks voeren onze vakmensen bouw- en renovatiewerken uit en dit met een groot veiligheidsbewustzijn. Voortdurende bijscholing is noodzakelijk voor onze permanent hoge graad van specialisatie en de veiligheid van u en onze mensen. 

Meer nog: al onze afdelingen beschikken over een VCA Petrochemie certificaat, de rode draad doorheen ons veiligheidsbeheerssysteem. Verder organiseren we maandelijkse toolbox meetings, hét communicatiemiddel om het welzijnsgedrag van onze medewerkers positief bij te sturen.

Om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen hebben wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis. Want veiligheid komt bij Group Suerickx altijd op de eerste plaats!

Veiligheid en Vakmanschap zonder grenzen

Over ons

Van een klein bedrijf gespecialiseerd in residentiële dakwerken naar een Benelux speler binnen bouw en renovatie projecten op industriële sites, met 110 gepassioneerde vakmensen onder de vleugels van broers Christophe en Olivier Suerickx maakten wij het waar. Samen zijn we sterk in bouw- en renovatieprojecten sinds 2008, en onze ambities en innovatiekracht kennen geen grenzen.

Onze specialistische aanpak, alsook een doorgedreven focus op communicatie, planning, flexibiliteit en veiligheid maken van Group Suerickx een betrouwbare partner, met u als klant centraal.

TOP