Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Bedrijfspand renoveren

Renovatieprojecten bedrijfspand op maat

Welkom bij Group Suerickx, uw betrouwbare partner voor een professionele renovatie van uw bedrijfspand. Onze expertise ligt in het op maat renoveren van bedrijfspanden, kantoorpanden en commerciële panden. Wij begrijpen de uitdagingen van renovatiewerkzaamheden in diverse sectoren en zorgen voor een gestroomlijnde aanpak van A tot Z.

 

Waarom uw bedrijfspand renoveren?

Onze aanpak

Een gerichte renovatie van uw bedrijfspand kan aanzienlijke voordelen bieden, zoals het optimaliseren van werkruimtes, verhogen van energie-efficiëntie, voldoen aan nieuwe regelgeving, en het verbeteren van de algehele bedrijfsuitstraling. Bij Group Suerickx begrijpen we dat een doordachte renovatie niet alleen de functionaliteit verbetert, maar ook een positieve impact heeft op de bedrijfscultuur en klantperceptie.

Van A tot Z

Onze totaalaanpak wordt gewaardeerd door bedrijven in diverse sectoren, waaronder industrie, logistiek, voeding, pharma en meer. Klanten kiezen voor ons omwille van onze eerlijke samenwerking, planmatige aanpak, tijdige oplevering, open communicatie en onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Bekijk hier welke klanten u al voorgingen!

 

Bij Group Suerickx gaan we verder dan standaard renovatiediensten. Wij zijn uw partner voor het creëren van duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke bedrijfspanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt renovatieproject dat voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen. Uw bedrijfspand, onze zorg!

Renovatie bedrijfspanden

Dit doen we voor u

 1. Industriële renovaties

  Wij zijn experts in het onderhoud en de renovatie van industriële sites. Ons multidisciplinaire team voert zorgvuldig en vakkundig kleinere industriële onderhoudswerken uit.
 2. Complexe verbouwingswerken

  Voor specifieke verbouwingen van uw bedrijfspand beschikken we over een ervaren team van betonwerkers, schilders, interieurbouwers en meer.
 3. Civiele werken

  Group Suerickx is uw partner voor alle civiele werken, inclusief grondwerken, betonwerken, riolerings- en afvalwatersystemen, en waterdichtingswerken.
 4. Volledige renovaties

  Als uw bedrijfspand aan een totaalrenovatie toe is, bieden wij één aanspreekpunt voor alles. Dat bespaart tijd en zorgen!
 5. Onderhoudswerken shutdowns & turnarounds

  Vertrouw op onze ervaring in industriële renovatie- en onderhoudswerken tijdens geplande productiestilstanden.
 6. Strip & refurbish

  Voor ingrijpende verbouwingswerken, inclusief het strippen en herinrichten van uw gebouw, garanderen wij volledige ontzorging.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP