Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Industriële totaalrenovatie

Volledige renovatie van industriële sites

Is uw industriële site aan renovatie toe? Vertrouw op Group Suerickx voor totaalrenovatie, binnen én buiten. Wij coördineren het ganse traject. Daarbij voeren we de bouwkundige renovatiewerken uit met eigen vakmensen.

Voor de technieken schakelen we vertrouwde onderaannemers in. Eén van onze specialiteiten vormt de heropbouw van bedrijfssites na brand.

Planning, projectmanagement & vakmanschap

Gespecialiseerde partner voor totaalrenovaties

Group Suerickx is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Deze projecten vereisen veel meer planning, projectmanagement en vakmanschap dan nieuwbouwprojecten. De samenhang en opvolging van de verschillende bouwdisciplines is veel complexer. Industriële totaalrenovaties gebeuren vaak op zeer specifieke en veiligheidsgevoelige locaties. Denk daarbij aan sites in de petrochemie, de voedselnijverheid, de farmaceutica enz. Wij beschikken over ruime ervaring in deze sectoren.

Vanaf de afbraakwerken tot en met de finale oplevering kan u rekenen op Group Suerickx, zoals bijvoorbeeld grond-, riolerings- en funderingswerken, beton- en dakwerken, schilderwerken en binnenafwerking. Voor gespecialiseerde technieken zoals HVAC, elektriciteit en sanitair werken we samen met vaste partners. Zij voeren de werken uit onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid. Samen bewaken wij de continuïteit van uw bedrijfsvoering en productlijnen.

Group-Suerickx-industriele-renovatie

Hoe kunnen we helpen?

Industriële totaalrenovaties

 1. Industriële onderhoudswerken

  Stralen, schilderwerken, beton herstellen… we nemen het volledige industriële onderhoudsmanagement op ons. Een samenwerking op langere termijn met één vaste onderhoudspartner heeft alleen maar voordelen.
 2. Complexe verbouwingswerken

  Group Suerickx voert complexe industriële verbouwingswerken en betonherstellingen uit aan bedrijfshallen, productieruimtes, laad- en loskades enz. Ook het volledig ombouwen van bepaalde ruimtes behoort tot onze mogelijkheden.
 3. Shutdowns

  Geplande activiteiten laten uitvoeren in shutdownperiodes van installaties? Ontelbare bedrijfssites en chemische productiesites vertrouwen op onze ervaring in industriële renovatie- en onderhoudswerken tijdens shutdowns.
 4. Totaalrenovaties

  Bij totaalrenovaties kijken we niet alleen naar de buitenschil, ook de renovatie van de binnenkant kan u met een gerust hart aan ons overlaten. Eén aanspreekpunt voor binnen en buiten, dat bespaart u heel wat tijd en kopzorgen.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP