Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Indoor renovatie

Future proof indoor renovaties

Volledige ontzorging bij totaalrenovaties, zo kennen klanten Group Suerickx. En dat geldt ook voor de binnenkant van uw sites, bedrijfsunits, kantoren, showrooms en meer. Wij verbouwen en renoveren voor morgen, we strippen en richten opnieuw in.

Zo maken we uw gebouwen duurzaam en efficiënt. Steeds volgens uw plan van eisen, onze leidraad bij indoor renovaties.

RENOVATIE VAN UW KANTOREN OF INDUSTRIËLE GEBOUWEN

Van ontwerp tot oplevering

Van ontwerp tot oplevering. Indoor renovatie doorloopt een aantal stappen om zo voor u het kantoor van de toekomst of een perfect ingerichte industrieel gebouw te kunnen realiseren. Samen bespreken we uw wensen en wij bekijken de mogelijkheden van het gebouw om tot een droomvoorstel te komen. Een moodboard en een 2D/3D concept geven u snel een overzicht van hoe het eruit zal zien zo krijgt u al een eerste indruk. Group Suerickx adviseert ook met de materiaalkeuze. 

Ook bij het renoveren van een interieur houden we rekening met de dynamiek van uw industrieel gebouw. Want zulke investering moet generaties meegaan, dan vinden ook wij bij Group Suerickx belangrijk. Als specialist in totaalrenovatie staan wij in voor de opvolging van de werkzaamheden en het budgetbeheer van begin tot einde. 

Welke droom kunnen we voor u (ver)bouwen?

Indoor renovatie

 1. Smart space

  Group Suerickx begeleidt u naar het nieuwe werken. Het kantoor van de toekomst voldoet aan de behoeftes van werknemers, zoals flexibiliteit, vrijheid en welzijn. Wij creëren ‘smart spaces’, slimme kantoorruimtes voor optimaal samenwerken.
 2. Flexbox

  Flexibele werkplekken, vergaderzalen of opslagruimtes voorzien in uw kantoor, magazijn of industrieel pand? Een flexbox is de oplossing: een box op maat, zonder ruimteverlies. Ons indoor renovatieteam weet exact wat u nodig hebt.
 3. Suerickx on top

  Verder bouwen op bestaande gebouwen: dat vraagt om de nodige specialisatie. Wij hebben die in huis. Onder de noemer ‘Suerickx on top’ halen we de bouwlaag eraf en voorzien we nieuwe (houtskeletbouw) constructies volgens de stabiliteitstechnische mogelijkheden.
 4. Strip & refurbish

  Uw gebouw tot op de basisstructuur strippen en opnieuw aankleden – eventueel in houtskeletbouw – dat zijn ingrijpende verbouwingswerken. Group Suerickx indoor renovatie heeft jarenlange ervaring met strippen en herinrichten. Volledige ontzorging gegarandeerd!

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP