Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Tessenderlo Kerley, Ham

Chemie & metaal: dakwerken

Tessenderlo Kerley Ham levert vloeibare, oplosbare en vaste plantenvoeding met toegevoegde waarde om telers te helpen een efficiënte en duurzame landbouw te realiseren.

Uitvoerende werken

Dakbedekking vernieuwd met roofing

De onderlaag Soprafix HP, met geïntegreerd scheidingsvlies, werd mechanisch bevestigd. Op deze manier kan de bestaande PVC in het vlak behouden blijven. Vervolgens werd er een toplaag Sopralene Optima geplaatst.

De PVC dakbedekking aan de opkanten werd verwijderd en onder de airco’s werd een dubbele laag Sopralene Optima geplaatst als extra bescherming.

Na het plaatsen van de dakbedekking met Sopralene Techno werden er opnieuw dakrandprofielen voorzien aan de opkanten. Bij aansluiting met hogere wanden is er een muuraansluitprofiel geplaatst dat de waterdichting garandeert. Deze werden nadien ook elastisch afgekit. Het vernieuwen van alle tapstukken werd tevens voorzien.

Het afwerken van doorvoeren gebeurt met een liquid waterdichtingsysteem, Alsan Flashing. Tevens werd een klein afdakje boven de kabeldoorgangen voorzien.

De twee scheuren in het metselwerk werden hersteld via het helifix systeem. Er werden sleuven geslepen in de gebarsten voegen waarin men RVS staven hebben geplaatst in een krimpvrije mortel. Op deze manier werden de scheuren hersteld, en de structuur versterkt.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP