Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Industriële schilderwerken bij Plantentuin Meise

De 600 lopende meter balustrades van de plantentuin in Meise conserveren, renoveren en schilderen om deze in zijn oude glorie te herstellen, dat is één van de uitdagende projecten waar het team van Group Suerickx de voorbije maanden zijn tanden heeft ingezet.

De balustrades van de serres in zijn oude glorie herstellen

De prachtige oude stalen balustrades reinigen, industrieel ontroesten en opnieuw schilderen, dat was de opdracht waar Group Suerickx een tijdje geleden aan startte. Hoe hebben we dit concreet aangepakt? De 600 lopende meter stalen balustrade werd eerst gedemonteerd en in een werfzone verzameld om deze te conserveren. De balustrade werd eerst onder hoge druk gereinigd en industrieel ontroest. Na deze reiniging in verschillende stappen werd elke meter netjes geschilderd en daarna terug geplaatst. 

Vakmanschap in industriële schilderwerken 

Op zoek naar een professionele partner voor uw industriële schilderwerken?
Group Suerickx start bij de basis, met een industriële reiniging, voor het beste resultaat. 
Contacteer ons voor uw project

Over Plantentuin Meise

Plantentuin Meise is een 92 hectare grote groene oase in Meise, vlakbij Brussel, waar 18.000 plantensoorten groeien uit de hele wereld. De geschiedenis gaat terug tot 1796 en daarmee is de Plantentuin ouder dan het koninkrijk België. Jaarlijks bezoeken ongeveer 200.000 mensen de Plantentuin. De meeste bezoekers kennen vooral de plantenverzamelingen en de serres, maar er is natuurlijk veel meer. En vanaf nu kunnen ze hier ook de gerenoveerde  balustrades door het team van group Suerickx bewonderen! 

 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP