Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

KBC, Leuven

Diensten, dakrenovaties

Zo ging de dakrenovatie precies in zijn werk:

Vooraleer de afbraakwerken van start konden gaan, werd er eerst dakgrind verwijderd. Daarna kon de bestaande dakopbouw volledig afgebroken worden tot op de betonstructuur om vervolgens een nieuw dak te maken.

De opbouw ging als volgt: een hechtingsprimer, een dampscherm, een PIR isolatielaag en eendubbele laag APP bitumen.  Ten slotte werd het dak volledig afgewerkt met natuursteen en muurafdekprofielen.

Daarna werden er ook veiligheidsleeflijnen geplaatst om het dak op een veilige manier te onderhouden.

 

Een technisch uitdagend project voor Group Suerickx

De moeilijkheid lag in de complexiteit van het dak.

Het hoofdkantoor van KBC bestaat uit 67 dakdelen die moeilijk bereikbaar zijn. Nog een bijkomende uitdaging was dat er gedurende heel de renovatieperiode medewerkers van KBC aan het werk waren in het gebouw. Daarom moest de afbraak stuk per stukgebeuren om waterdichting te garanderen en lekkages binnenin het gebouw te verhinderen.

Een duurzaam resultaat

Een dakrenovatie is de eerste stap richting een duurzame toekomst. Qua energiewinst is het één van de beste investeringen die u voor uw bedrijf kan doen.

Een renovatie met innovatieve isolatietechnieken draagt ook bij aan een gezond werkklimaat voor uw werknemers en maakt uw dak klaar voor zonnepanelen.

Klaar voor de toekomst!

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP