Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Vloerrenovatie CIP Zone

Friesland Campina, gevestigd in Aalter, heeft Group Suerickx ingeschakeld voor het bekijken van de CIP-zone en een voorstel te doen om deze uit te breiden en chemisch resistent en vloeistofdicht te maken. De bestaande inkuiping voldeed namelijk niet meer aan de vereiste voor de voeding en de reglementering binnen het bedrijf . Bovendien was het bestaande systeem volledig aangetast en losgekomen. Aangezien er continu vrachtwagens in en uit rijden en de locatie van cruciaal belang is voor de productie, vereiste dit project de nodige voorbereiding. Het was namelijk niet mogelijk om de installatie volledig buiten gebruik te stellen. De werkzaamheden werden daarom in twee fases uitgevoerd.

Wij hebben met onze vloerafdeling deze vloer volledig verwijderd en voorzien van een, hoogwaardig vloersysteem type Ucrete dat volledig vloeistofdicht is en bestand is tegen een hoog mechanische impact en continue belasting van verkeer. Bijkomende hebben we deze zone uitgebreid zodat ook grotere vrachtwagens hier kunnen laden en lossen.

Waarom te kiezen voor Ucrete vloersysteem?

  • Hoge weerstand tegen chemicaliën: Ucrete vloeren zijn bestand tegen een breed scala aan chemicaliën, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor industriële omgevingen waar chemicaliën worden gebruikt.
  • Hoge slijtvastheid: Ucrete vloeren zijn bestand tegen zware belastingen, slijtage en mechanische impact, waardoor ze lang meegaan.

  • Vloeistofdicht: Ucrete vloeren zijn vloeistofdicht, waardoor er geen vloeistoffen in de vloer kunnen doordringen en de ondergrond niet worden aangetast.

  • Antislip: Ucrete vloeren hebben een uitstekende antislip werking, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd.

  • Thermische schokbestendigheid: Ucrete vloeren zijn bestand tegen grote temperatuurschommelingen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar hoge temperaturen worden gebruikt.

  • Hygiënisch: Ucrete vloeren zijn naadloos, makkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze voldoen aan de hygiëne-eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

  • Snelle installatie: Ucrete vloeren kunnen snel worden geïnstalleerd, wat betekent dat u uw productie snel kunt hervatten en stilstand van uw bedrijf kunt verminderen.

  • Milieuvriendelijk: Ucrete vloeren zijn duurzaam en hebben een lage VOC-uitstoot, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor uw bedrijf.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP