Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Interventiecontract voor dakwerken bij Katoen Natie

Kan u zich voorstellen dat één van de sites van Katoen Natie niet voor 100% operationeel kan zijn door een lekkend dak? Wij ook niet! Daarom heeft Katoen Natie ervoor gekozen om een interventiecontract af te sluiten met Group Suerickx.

Snel schakelen indien er zich een daklek voordoet

Een lekkend dak is een direct gevaar bij Katoen Natie. Als dat lek namelijk niet snel gerepareerd wordt, dan kan er schade aan de gestockeerde goederen van de klanten ontstaan. En daar wordt niemand blij van. Katoen Natie heeft gekozen voor de zekerheid van een interventiecontract via Group Suerickx. Concreet komt het erop neer dat wij instaan voor de reparaties aan de daken op de industriële sites van Katoen Natie in het havengebied van Antwerpen, Terneuzen, Tessenderlo, enzovoorts.  Als er zich een lek voordoet op één van deze sites, dan worden wij meteen gecontacteerd. Het team van Group Suerickx staat steeds paraat voor herstellingen. Dankzij dit interventiecontract kunnen ze bij Katoen Natie op hun twee oren slapen. 

Hoe werkt zo'n interventiecontract? 

Heel eenvoudig. Doet er zich een lek voor aan één van de industriële daken op de sites van Katoen Natie? Dan worden wij meteen gecontacteerd. Dit wordt gemeld aan Group Suerickx mét vermelding van hoe dringend de interventie is.  Wij zijn steeds standby en zorgen ervoor dat dit lekkend dak binnen de afgesproken interventietijden hersteld wordt. Het grote verschil? Niet telkens op zoek gaan naar een dakwerker die beschikbaar is, en ook geen weken wachten tot het lek hersteld wordt. Zo kan de klant zich focussen op wat écht telt en weet hij dat Group Suerickx zorgt voor al zijn daken.

Totaalservice van uw dakwerken

Op zoek naar een professionele partner voor de ontzorging van de daken van uw industriële gebouwen?
Contacteer ons voor uw project

Over Katoen Natie

Katoen Natie is uitgegroeid tot een globale speler van slimme logistieke en engineering oplossingen, steeds op maat van de klant. In haar dienstverlening realiseert Katoen Natie een zeer grote toegevoegde waarde voor haar klanten. De uitstekende kwaliteit van de dienstverlening en de permanente kostenbewaking vormen de grondslag voor duurzame klantenrelaties. En om die kwalitatieve dienstverlening te kunnen blijven garanderen kiest Katoen Natie voor partners als Group Suerickx. 

 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP