Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

VCA Petrochemie certificaat verlengd voor 3 jaar

Bij Group Suerickx is veiligheid altijd prioriteit. We hebben ruime ervaring met het werken op industriële sites in verschillende sectoren én beschikken over alle veiligheidsattesten. Met trots melden we u dat ons VCA Petrochemie certificaat opnieuw voor 3 jaar verlengd wordt. 

Veiligheidscertificaat VCA Petrochemie

Dit certificaat is gericht op bedrijven die risicovolle werkzaamheden in de petrochemische industrie uitvoeren, waar de strengste eisen op het gebied van veiligheid gelden. In de petrochemie wordt het hebben van dit certificaat vaak als eis gesteld. Met het behalen van dit nieuwe certificaat, dat op 17 januari 2022 uitgereikt werd door Vinçotte, wordt bevestigd dat we bij Group Suerickx een veilheidsbeheersysteem bezitten én onderhouden dat in overeenstemming is met vereisten van VCA Petrochemie.

Teamwork makes the dream work

Al onze afdelingen zijn gecertificeerd, van dak- en gevelwerken, industriële schilderwerken, gevelrenovatie, gevelreiniging, betonherstellingen, Industriële straal en schilderwerken tot algemene renovatie. Dit VCA Petrochemie certificaat vormt de rode draad doorheen ons veiligheidsbeheersysteem en wordt door het volledige team ‘gedragen’. Het behalen van dit certificaat is enkel mogelijk dankzij de dagelijkse inspanningen van het team van Group Suerickx. 

Veiligheid onze top prioriteit! 

Op zoek naar een professionele partner die voldoet aan de strengste veiligheidseisen voor uw dak- en gevelwerken, industriële schilderwerken, gevelrenovatie, gevelreiniging, betonherstellingen, Industriële straal en schilderwerken of algemene renovatie? Neem contact op via onderstaand formulier! 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP