Industriële vloeren

Specialist in vloerrenovatie voor de industrie

Of u nu op zoek bent naar een duurzame vloer, een HACCP vloer of een chemisch resistente vloer: Group Suerickx adviseert u graag over welk industrieel vloersysteem het best bij u past en zorgt eveneens voor een vlekkeloze plaatsing van betonvloeren, gietvloeren, vloeistofdichte vloeren, antistatische vloeren, u-crete vloeren en vloercoatings. Ook voor vloerherstel bent u bij Group Suerickx aan het juiste adres!

Group Suerickx adviseert

Welke vloer is geschikt voor u?

Wij geven u alvast vijf vragen om goed over na te denken. De rest doet Group Suerickx wel!

1. Hoelang mag de vloer buiten dienst zijn? 
2. Heeft de vloer een sterke thermische weerstand?
3. Heeft de vloer een sterke vochttolerantie?
4. Hoe sterk is de chemische weerstand van de vloer?
5. Hoe goed is het antislipvermogen van de vloer?

 1. Betonvloeren

  Een betonnen vloer combineert het beste van twee werelden: grote draagkracht én esthetische meerwaarde. Bovendien plaatst Suerickx uw industriële betonvloer op gelijk welke plaats in uw gebouw.
 2. Gietvloeren

  Net zoals een vloercoating is een gietvloer een naadloze vloer en dus ook een zeer hygiënische oplossing voor de vloerbedekking van uw industrieel gebouw. Bovendien is een gietvloer evengoed slijtvast, mechanisch en chemisch resistent en gemakkelijk in onderhoud en is er een grote kleurenkeuze (RAL/NCS).
 3. UCRETE vloeren

  Overal waar vloeren te lijden hebben onder chemische stoffen, hitte, druk verkeer van zware trucks, ... is UCRETE de meest geschikte vloersamenstelling. Ideaal dus voor bedrijven in de chemische industrie en voedingssector.
 4. Antistatische vloeren

  Elektrostatische oplading is een reëel gevaar op de werkvloer. Daarom beschermt u uw elektronica en systeemgevoelige bouwdelen best met een antistatische vloer.
 5. Vloercoatings

  Een vloercoating is niet dikker dan een verflaag, en dat maakt het geschikt voor eender welke industriële vloer. U moet behalve het schoon en vetvrij maken geen voorbereidende werken doen, de coating kan dus snel aangebracht worden door onze specialisten. Group Suerickx is gespecialiseerd in epoxy vloeren, PU coating, antislip vloercoating en HACCP coating.
 6. Inkuiping van calamiteiten

  Group Suerickx beschermt opvangbekkens tegen mogelijke lekkages van verscheidene chemische en industriële vloeistoffen. Op basis van de omstandigheden en uw gewenste bescherming geven wij advies op maat!

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP