Betonherstelling

Industriële betonherstellingen

Group Suerickx voert betonwerken uit aan complexe structuren voor de publieke sector (wegen, bruggen, tunnels, civiele betonwerken) en de private sector (balken, kolommen, plafonds, vloeren, trappen, inkuipingen, bufferbekken). Betonherstel en beton conservering aan scheuren en betonrot is van groot belang, want het maakt gebouwen vaak lelijk en het kan zelfs de veiligheid van gebruikers of voorbijgangers in gevaar brengen.

Ons team renoveert en beschermt

Ervaren vakmensen

Alle structurele betonherstellingen worden uitgevoerd door ervaren vakmensen die beschikken over de vereiste kennis en kwalitatief materiaal. Ook is Group Suerickx trotse BASF System Partner voor betonherstellingen, waarmee wij voldoen aan de strenge normen van BASF met betrekking tot loyaliteit, kwaliteit in verwerking, marketing en vakbekwaamheid.

 1. Betonreparatie

  Zelfs het sterkste en duurzaamste beton kan te kampen hebben met constructiefouten, beton scheur, betonrot, carbonatie beton of vermoeidheid door overbelasting. Na een grondige analyse staan onze erkende specialisten garant voor een vakkundige beton reparatie in uw bedrijf met onder andere R4 betonherstel.
 2. Injectietechnieken

  Met de injectiemethode herstellen we alle beton scheuren of holtes in betonconstructies. Voor deze manier van herstellen moeten we geen grote delen van de constructie verwijderen. Dat bespaart tijd én kosten!
 3. Betonbescherming

  Group Suerickx biedt ook hoogwaardige beschermingssystemen aan voor betonconstructies zoals coatings tegen carbonatatie, vloeibare chemicaliën of chlorideaantasting.
 4. Opgelijmde wapening

  Het versterken van beton via opgelijmde wapening is de ideale manier als u een bestaande betonnen constructie voor een nieuw doel gaat gebruiken. Met deze techniek wordt de buitenzijde (van bv. betonnen pijlers of draagbalken) versterkt.
 5. Spuitbeton

  Spuitbeton is de techniek die we gebruiken om grote oppervlakken beton te renoveren. Met spuitbeton bent u veel vrijer in het ontwerp van uw betonnen constructie, net omdat u geen nood hebt aan een bekisting bij het aanbrengen van het beton.
 6. Grouting

  Grouting of ondergieten wordt toegepast om een bestaande constructie te ondersteunen, verankeren of waterdicht te maken. Deze techniek is veelgebruikt om verzakkingen te verhelpen en te stabiliseren, maar ook om verzakkingen te voorkomen.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP