Onze meerwaarde

U kunt bij Group Suerickx terecht voor een waaier van opdrachten en projecten. Waar u ons ook voor inschakelt, u geniet altijd van onze zes troeven:

  • Totaalprojecten – De bedrijven in de Group Suerickx vormen een divers geheel met meer dan genoeg ervaring en competenties om al uw werken uit te voeren. De groepsstructuur zorgt voor zekerheid en stabiliteit, én voor doorgedreven specialisatie in elk afzonderlijk domein. Zonder dat we het familiale en persoonlijke karakter vergeten.
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid – Group Suerickx doet er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en continu te verbeteren, dit in synergie met het VCA-zorgsysteem. Suerickx stelt namelijk alles in het werk om een arbeidsveilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving te verzekeren. Wij investeren dan ook in hoge mate in veiligheid, innovatie en milieutechnische vereisten.
  • Planning – Suerickx heeft ervaring met shutdowns en leeft zeer strikt de afgesproken planning na. Onze werken hebben altijd een minimale impact op de continuïteit van bedrijfsprocessen. Dankzij onze ervaring, onze kunst om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten en ons sterk coördinerend vermogen, zorgt Group Suerickx in elke sector voor efficiënt uitgevoerde werken met de gewenste resultaten.
  • Expertise in huis – We werken met een eigen engineering-team, eigen schade-experts, eigen specialisten in alle industriële domeinen waarin we actief zijn, en teams van eigen arbeiders. Zo weet u zeker dat uw project in betrouwbare handen rust.
  • Gecertificeerd – We investeren continu in onze mensen. Onze medewerkers behaalden alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor uw job: BCCA, VCA, BENOR, APAC, VGM, besloten ruimtes, … We zijn ook preferred applicator voor BASF in België.
  • Moderne uitrusting – We investeren ook permanent in materieel: detectie-apparatuur, thermografie, fotografie en video met drones, … Uw project wordt dus altijd op de meest innovatieve manier aangepakt.

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.