Onze meerwaarde

Meerwaarde Group Suerickx Totaalrenovaties

Als specialist in totaalrenovaties gaan we steeds voor 'the extra mile', met een flinke portie vakkennis en toewijding. Wij doen de werven waar anderen niet aan durven of willen beginnen, van A tot Z. Onze meerwaarde spreekt voor zich…

 1. 01

  Veiligheid altijd prioritair

  Wij hebben ruime ervaring met het werken op industriële sites én beschikken over alle vereiste veiligheidsattesten. Vandaar dat wij twee interne Preventie Adviseurs IPA niveau 1 en niveau 2 in huis hebben om de veiligheid maximaal te garanderen en te borgen. Want safety komt bij Group Suerickx altijd first!
 2. 02

  Geen project is te groot voor ons

  Plant u een totaalrenovatie? Volledige ontzorging bij totaalrenovaties, zo kennen klanten Group Suerickx. En dat geldt zowel voor industriële renovaties, indoor renovaties als outdoor renovaties. Op Group Suerickx kan u rekenen.
 3. 03

  Altijd binnen de afgesproken timing

  Dankzij de grondige planning én de nauwgezette werfopvolging respecteren wij steeds de afgesproken deadlines. Group Dankzij onze ervaring, onze kunst om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten en ons sterk coördinerend vermogen, zorgen we ervoor dat uw totaalrenovatie binnen de afgesproken timing opgeleverd wordt.
 4. 04

  Expertise

  Wij beschikken over vakmensen in een brede waaier aan bouwdisciplines en hebben de juiste vakkennis in huis. Voor de technieken werken we – onder onze coördinatie – samen met vaste partners. Een vast aanspreekpunt, één projectmanager die de kwaliteit en voortgang bewaakt doorheen de verschillende fases van het project, dat is 100% ontzorging.
 5. 05

  Gecertificeerd

  We investeren continu in onze mensen. Onze medewerkers behaalden alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor uw job: BCCA, VCA, BENOR, APAC, VGM, besloten ruimtes, enz. We zijn ook preferred applicator voor BASF in België.
 6. 06

  Flexibiliteit

  Flexibiliteit is belangrijk voor onze klanten. Dat begrijpen we bij Group Suerickx. Onze planning? Die wordt aangepast op de planning van onze klanten. We zorgen ervoor dat onze werken altijd een minimale impact hebben op de continuïteit van bedrijfsprocessen.