360° aanpak op maat

Renovatiemanagement van A tot Z

Renovatiemanagement in de breedte en de diepte, voor alle sectoren, all-inclusive. Group Suerickx maakt het waar, met een 360° aanpak op maat van jouw noden. Of je nu op zoek bent naar experts voor onderhoud en herstelling aan je residentiële gebouwen, schilders, dakwerkers, betonspecialisten of zelfs interieurarchitecten, wij zijn je totaalpartner voor renovatie en bescherming van je gebouwen en installaties. Een vast aanspreekpunt, van technische zaken tot interieur. Eén projectmanager die de kwaliteit en voortgang bewaakt over onze verschillende business units heen: hoe handig is dat!

Suerickx on top

Onze totaalaanpak wordt gesmaakt door industriële bedrijven, de residentiële markt alsook in de sector van kantoren en logistiek in België en ver daarbuiten. Klanten en partners appreciëren onze eerlijke en professionele samenwerking, planmatige aanpak, tijdige oplevering, open communicatie en grote zorg voor kwaliteit en veiligheid.

Ons groeiverhaal kent geen grenzen. We trekken volop de kaart van internationalisering en duurzame innovatie. Verder bouwen op bestaande gebouwen, in de hoogte, kwestie van oppervlakte in de breedte te besparen… onder het motto ‘Suerickx on top’ is alles mogelijk.

  1. Industriële onderhoudswerken

    Vertrouw op Group Suerickx als vaste onderhoudspartner voor je industriële site. Wij nemen het volledige industrieel onderhoudsmanagement op ons, waarbij een multidisciplinair team alle kleinere onderhoudswerken en renovaties stipt en vakkundig uitvoert. Een samenwerking op langere termijn met één vaste onderhoudspartner heeft alleen maar voordelen.
  2. Complexe verbouwingswerken

    Moeten er specifieke delen van je industriële site omgebouwd of verbouwd worden? Vertrouw op Group Suerickx. Wij brengen elke industriële verbouwing tot een goed einde. We beschikken over een multidisciplinair team van betonwerkers, schilders, interieurbouwers, enz. voor alle werken aan industriële omgevingen. Voor de technieken schakelen we onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid vertrouwde partners in.
  3. Volledige renovaties

    Is je industriële site, kantoor- of appartementsgebouw aan een renovatie toe? Wanneer je kiest voor een totaalrenovatie met Group Suerickx voor binnen én buiten, dan krijg je één aanspreekpunt voor alles. Hiermee bespaar je heel wat tijd en kopzorgen.Totaalprojecten vereisen veel meer planning, projectmanagement én vakmanschap dan nieuwbouwprojecten. Een kluifje naar onze hand.