Bakkerij Dockx, Nijlen

Voedingsindustrie: dakwerken

Het dak van Bakkerij Dockx uit Nijlen werd van A tot Z vernieuwd. Dit betekent ook dat nieuwe isolatieplaten werden geplaatst, zo voldoen ze aan de nieuwe normen van de wetgeving. Het dak werd gerenoveerd volgens de PVC dak techniek.

Uitgevoerde werken

Renovatie plat dak PVC dakdichting

Eerst er vooral werd het bestaande dakoppervlak onderworpen aan een grondige reiniging en inspectie, indien er loshangende delen waren op het dak werken deze uitgesneden en hersteld . De bestaande dakranden werden verwijderd

Hierna werd er een OSB dakvloer geplaats ter hoogte van de lichtstraten, de lichtstraten werden volledig dichtgetimmerd.  

Bovenop de bestaande dakbedeking werd de  PIR Isolatie IKO enertherm MG - 60mm aangebracht.Op de isolatie werd er een witte pvc dakdichting geplaats alook op de dakopkanten. 

Het dak werd voorzien van de nodige kimfixatie alsook werden de noodzakelijke tapstukken geplaats voor de afwatering van het dak. 

Nieuwe dakranden werden geplaats. De klant heeft er voor gekozen om een aantal lichtkoepels te voorzien dewelke eveneens vakkundig geplaatst werden door onze mensen .  

 

 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP