Industriële renovatie

Totaalservice onderhoud en renovatie

Bij Group Suerickx kan u terecht voor onderhoud en renovatie van uw industriële site en installaties. We denken graag met u mee en bieden passende oplossingen aan die u een absolute meerwaarde opleveren. In elke industriële sector respecteren wij de normen, wetgeving en specificaties en hanteren we een aanpak op maat. 

Milieuvriendelijke oplossingen

Alle soorten industriële renovaties

Alle renovaties aan industriële sites en gebouwen, we doen het graag en goed. Door strenge veiligheidsnormen te hanteren, aandacht te hebben voor de gezondheid van uw en onze medewerkers en door milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden, voert Group Suerickx succesvolle projecten uit.

Voor dringende herstellingen komen wij vrijwel meteen ter plaatse om de hoge kosten en ergere schade te voorkomen. Voor andere renovatieprojecten werken wij volgens de strikt afgesproken planning.

Onze vakmannen hebben veel ervaring met shutdowns. Onze werken hebben altijd een minimale impact op de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Group-Suerickx-industriele-renovatiewerken
Group-Suerickx-industriele-renovatiewerk...

Onze troeven

Industriële renovatie

 1. Totaalrenovaties

  Bij totaalrenovaties kijken we niet alleen naar de buitenschil, ook de renovatie van de binnenkant kan u met een gerust hart aan ons overlaten. Eén aanspreekpunt voor binnen en buiten, dat bespaart u heel wat tijd en kopzorgen.
 2. Industriële onderhoudswerken

  Stralen, schilderwerken, beton herstellen… we nemen het volledige industriële onderhoudsmanagement op ons. Een samenwerking op langere termijn met één vaste onderhoudspartner heeft alleen maar voordelen.
 3. Complexe verbouwingswerken

  Group Suerickx voert complexe industriële verbouwingswerken en betonherstellingen uit aan bedrijfshallen, productieruimtes, laad- en loskades enz. Ook het volledig ombouwen van bepaalde ruimtes behoort tot onze mogelijkheden.
 4. Shutdowns

  Geplande activiteiten laten uitvoeren in shutdownperiodes van installaties? Ontelbare bedrijfssites en chemische productiesites vertrouwen op onze ervaring in industriële renovatie- en onderhoudswerken tijdens shutdowns.

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatieproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

contacteer ons

Contacteer ons