Renoveren en beschermen voor de toekomst

over-ons-2

Door een professioneel renovatiemanagement bekleedt Group Suerickx reeds een unieke positie in de Kempen en de provincie Antwerpen als het over het renoveren en beschermen van gebouwen en installaties gaat. Ook in de andere landsdelen zijn we actief.

Hoe het begon

De broers Christophe en Olivier Suerickx richtten Group Suerickx in 2008 op na de overname van een klein bedrijf gespecialiseerd in residentiële dakwerken. In minder dan tien jaar tijd is het bedrijf zich gaan diversifiëren en specialiseren in verschillende renovatietechnieken, van
beton – en gevelrenovaties tot industriële schilderwerken en dakwerken.
Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een familiale onderneming met 120 gemotiveerde medewerkers verspreid over 2 vestigingen. Group Suerickx werkt met diverse vaste ploegen vakmensen, elk met hun eigen expertise en ervaring. Zo kunnen we steeds de juiste mensen inzetten voor onze klanten.
Geen enkele renovatie is vergelijkbaar. Verbouwings- of onderhoudswerken aan een wooncomplex, een verzorgingstehuis of een industriële installatie vereisen elk een eigen methodiek. Group Suerickx kiest doelbewust voor een marktgesegmenteerde aanpak. Het bedrijf werkt met verschillende projectteams die de noodzakelijke technische én organisatorische knowhow hebben om de renovatieprojecten van klanten uit verschillende
marktsegmenten efficiënt aan te pakken en tot een goed einde te brengen.

De visie van beide broers om als betrouwbare en professionele partij door het leven te gaan heeft tot een groot succes geleid met klantentevredenheid als belangrijkste goed.

Waar staan wij voor?

Veiligheid staat bij ons centraal. Veiligheid voor onze mensen, voor uw mensen. Veiligheid voor uw project. Daar doen we geen toegevingen. Nooit.

Wat ons verder typeert? Drie zaken. Praten werkt. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom vinden we communicatie met onze klanten zo belangrijk. We houden hen dan ook voortdurend op de hoogte van wat er gebeurt. Verder plannen. Met een duidelijke planning weten onze opdrachtgevers exact wanneer wij wat gaan doen. En als er dan, om welke reden ook, moet afgeweken worden van dat plan brengen we alle betrokkenen daar tijdig van op de hoogte.

We zijn actief in de bouwsector. Dat betekent dat wij mogelijks te maken kunnen krijgen met een aantal externe factoren waar we geen controle over hebben. Door onze planmatige aanpak weten we onmiddellijk wat de impact zal zijn op het verloop van het project. Flexibiliteit laat het toe om vlot in te spelen op elke onverwachte situatie.

Een duidelijke communicatie, een planmatige aanpak en een flexibele
ingesteldheid maken van Group Suerickx een betrouwbare partner
waar u als klant centraal staat.

Een 360-gradenaanpak op maat van uw project

Een renovatie aanpakken kan op twee manieren. Ofwel splitst u het project op in verschillende deelprojecten, ofwel gaat u gecentraliseerd te werk. Group Suerickx biedt u de beide mogelijkheden. Alles hangt af van wat voor u als klant op termijn het meeste voordeel zal opleveren.

Centraliseren van een renovatieproject is op termijn het meest rendabel

Het grote voordeel van een gecentraliseerd aanpak is dat u maar één aanspreekpunt hebt dat van alle deelaspecten van de renovatie op de hoogte is. Dat maakt het voor u een stuk eenvoudiger. En het levert een behoorlijke tijdsbesparing op. Tijdens de werkzaamheden houden we alle communicatielijnen open. Communicatie is voor ons geen eenrichtingsverkeer. Voor ons is  een project pas afgerond wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

De gecentraliseerde aanpak van een renovatieproject zorgt niet enkel voor meer eenvoud en tijdswinst. Wanneer wij naar een deelaspect van een renovatie kijken, zien wij dat niet als een op zichzelf staand project, maar wel als een deel van het geheel. Bij Group Suerickx krijgt u een totaaladvies. Zo besparen we kosten en krijgt u als klant een hoger rendement.

Een innovatieve aanpak

Group Suerickx heeft alles in huis om uw eigendom te renoveren, te beschermen en op te waarderen. Onze vakmensen zijn experts in de meest geavanceerde bouw- en renovatietechnieken. Zij scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Bovendien werken we met de meest duurzame en innovatieve materialen.

Een tevreden klant, voor minder gaan we niet

tevreden-klant-renovatie

Alle stappen in het proces gaan gepaard met een persoonlijke en  professionele aanpak, afgestemd op de noden en verwachtingen van de klant. Betrokkenheid en heldere communicatie zijn daarom een belangrijk fundament in de samenwerking. Wij stellen onze klanten centraal en genieten hun vertrouwen door onze graad van specialisatie en onze integriteit.

Vakmanschap zonder grenzen, en dat zie je!

Naast de engineers en werfleiders beschikt Group Suerickx over een 40-tal vakmensen. Deze zijn opgedeeld in vaste teams die telkens gespecialiseerd zijn in één van onze activiteiten. Elk team heeft zijn eigen expertise en ervaring. Dit laat ons toe om voor elke opdracht de beste vakmensen te selecteren.

Bovendien behaalden onze medewerkers alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor de renovatiewerken op uw site: BCCA, BENOR en APAC. U kunt eveneens met ons, als preferred applicator voor BASF, mee genieten van uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs en die van de fabrikant.