Renoveren en beschermen voor de toekomst

over-ons-2

Group Suerickx bekleedt een unieke positie in België voor wat renoveren en beschermen van gebouwen en installaties betreft via een professioneel renovatiemanagement. Kenmerkend is de extreme specialisatie voor elk van de activiteiten die de groep overkoepelt.

Historiek

Group Suerickx is een familiaal bedrijf van de broers Christophe en Olivier Suerickx. De groepering is ontstaan uit de overname van Building Service Plus in 2005, het bedrijf was gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van daken, en bestond reeds sinds 1979. In de voorbije 11 jaar zijn de broers zich gaan diversifiëren en specialiseren in renovatietechnieken, dit gaande van beton – en gevelrenovaties tot industriële schilderwerken en betonwerken.

Wat begon als een kleine bedrijf is uitgegroeid tot een groepering van bedrijven, met elk hun eigen doorgedreven specialiteit en hun eigen engineering dienst. Intussen telt Group Suerickx ruim 120 gemotiveerde werknemers verspreid over drie vestigingen. In de zomer 2015 is de vestiging midden in de Antwerpse haven geopend om de belangrijkste klanten in de chemische en petrochemische sector een nog betere service aan te bieden.

De visie van beide broers om als betrouwbare en professionele partij door het leven te gaan heeft tot een groot succes geleid met klantentevredenheid als belangrijkste goed.

Veiligheid zit in onze genen

De eerste bedrijfswaarde is: “Veiligheid eerst”.  In alles wat we doen dragen we deze waarde mee.

Wij streven er voortdurend naar dat onze diensten geheel overeenkomstig de met onze klanten afgesproken specificaties en hun verwachtingen worden uitgevoerd.

Het belang van een goede relatie met onze opdrachtgevers heeft een hoge prioriteit, echter zonder in het kader van klantvriendelijkheid concessies te doen op het gebied van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers of die van derden, dan wel om het milieu onnodig te belasten.

Een plan van aanpak op maat

Als geïntegreerde medespeler nemen wij uw renovatie –en onderhoudszorgen over. U kan er bijgevolg op rekenen dat we de afgesproken planning strikt naleven opdat uw processen een minimale impact ondervinden van onze werken. Dit kan bijvoorbeeld door uitvoering tijdens een productiestilstand of gedurende een vakantieperiode. Bij civieltechnische interventies houden we steeds rekening met de verkeersstroom door bijvoorbeeld weekendwerk.

Een tevreden klant, voor minder gaan we niet

tevreden-klant-renovatie

Alle stappen in het proces gaan gepaard met een persoonlijke en  professionele aanpak, afgestemd op de noden en verwachtingen van de klant. Betrokkenheid en heldere communicatie zijn daarom een belangrijk fundament in de samenwerking. Wij stellen onze klanten centraal en genieten hun vertrouwen door onze graad van specialisatie en onze integriteit.

Vakmanschap zonder grenzen, en dat zie je!

Naast de engineers en werfleiders beschikt Group Suerickx over een 40-tal vakmensen. Deze zijn opgedeeld in vaste teams die telkens gespecialiseerd zijn in één van onze activiteiten. Elk team heeft zijn eigen expertise en ervaring. Dit laat ons toe om voor elke opdracht de beste vakmensen te selecteren.

Bovendien behaalden onze medewerkers alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor de renovatiewerken op uw site: BCCA, BENOR en APAC. U kunt eveneens met ons, als preferred applicator voor BASF, mee genieten van uitgebreide technische bijstand en kennis van onze eigen ingenieurs en die van de fabrikant.