12
jun
2019

Onze meerwaarde

U kunt bij Group Suerickx terecht voor een waaier van opdrachten en projecten. Waar u ons ook voor inschakelt, u geniet altijd van onze zes troeven:
04
jun
2019

Vloersystemen – oplossingen voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie worden we vaak geconfronteerd met kunstvloeren die losliggen, te gladde vloeren of die moeilijk te reinigen zijn en niet voldoen aan de hygiënenormen. En nog vaker moeten deze problemen op zo’n kort mogelijke tijdspannen opgelost worden.
09
apr
2019

Safety Day 2019

“Dagdagelijks wordt er ingezet op veiligheid, van directie tot medewerkers op de sites” Onder het motto ‘Veiligheid eerst’ heeft Group Suerickx zijn jaarlijkse veiligheidsdag georganiseerd voor al zijn medewerkers.
04
feb
2019

BASF System Partner 2019

Group Suerickx is troste BASF System Partners 2019 voor : Constructieve beton – Reparatie en bescherming Waterdichting op PU- en PUA-basis Erkend Ucrete applicateur  
15
jan
2019

Group Suerickx behaalt VCA Petrochemie

Met trots behaalt Group Suerickx het VCA-Petrochemie certificaat. VCA staat voor “Veiligheids-, Gezondheids- en milieuchecklist Aannemers” en is een procedure voor de certificatie van het veiligheidsmanagementsysteem. VCA-Petrochemie is het allerhoogste niveau binnen de VCA Checklist.
11
dec
2017

Voorkom schade en laat uw dak sneeuwvrij maken

Het is zover, de eerste echte sneeuw is gevallen in België. Een sneeuwtapijt is prachtig om naar te kijken maar niet zonder gevaar. Teveel sneeuw op uw dak kan zorgen voor lekken, waterinfiltratie of zelfs instortingsgevaar. Voorkom schade aan uw dak en contacteer Group Suerickx om uw dak zo snel mogelijk weer sneeuwvrij te maken!