11
dec
2017

Voorkom schade en laat uw dak sneeuwvrij maken

Het is zover, de eerste echte sneeuw is gevallen in België. Een sneeuwtapijt is prachtig om naar te kijken maar niet zonder gevaar. Teveel sneeuw op uw dak kan zorgen voor lekken, waterinfiltratie of zelfs instortingsgevaar. Voorkom schade aan uw dak en contacteer Group Suerickx om uw dak zo snel mogelijk weer sneeuwvrij te maken!
25
sep
2017

Opening gerenoveerde Plantentuin in Meise

Zondag 24 september is in de Plantentuin in Meise het volledig vernieuwde Plantenpaleis feestelijk ingehuldigd. Het Plantenpaleis wordt een van de grootste publieke kassencomplexen in Europa. 
01
aug
2017

Group Suerickx wordt één!

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de onderstaande renovatiebedrijven zullen verder werken onder de naam: Group Suerickx NV.
07
jul
2017

Wij blijven open (ook) tijdens het bouwverlof

Shutdowns tijdens het bouwverlof is dé ideale moment om renovatie- en onderhoudswerken uit te voeren.
11
apr
2017

Opleiding IKO enertherm

Group Suerickx werkt al meerdere jaren samen met IKO, de roofing expert. Om up-to-date te blijven over alle nieuwe technieken heeft het operations team één dag opleiding gevolgd bij IKO in Antwerpen.
03
apr
2017

Burenpremie voor collectieve renovatieprojecten

Vanaf april 2017 geldt de nieuwe burenpremie voor wie samen renoveert. Als minstens tien woningen of appartementen in dezelfde straat of wijk dezelfde werken uitvoeren, dan is er een premie tot maximaal 400 euro per woning of wooneenheid.