06
jul
2020

Wij blijven open tijdens het bouwverlof en dit is waarom!

Shutdowns tijdens het bouwverlof is de ideale moment om renovatie- en onderhoudswerken uit te voeren.
05
jul
2019

De flexibiliteit van Group Suerickx tijdens shutdowns

Een shutdown plannen is een uitdaging: data die verschuiven, last minute extra werken die worden toegevoegd, … Tegelijk is er een grote druk om veilig te werken maar ook sneller. Door onze ervaring met de (petro-)chemische industrie, is Group Suerickx leverancier op tal van bedrijfssites en chemische productiesites tijdens shutdowns.
25
jun
2019

Asbestveilig tegen 2040

De Vlaamse Regering gaf vorige zomer haar goedkeuring aan het Actieplan Asbestafbouw.  Het gebruik van asbest in België mag dan wel sinds 2001 verboden zijn, toch blijkt er in onze Vlaamse scholen, magazijnen, bedrijven, kantoren … nog veel asbest te zitten. Uit studies is gebleken dat ongeveer twee miljoen ton asbest aanwezig is in Vlaanderen. De verschillende overheden nemen […]
12
jun
2019

Onze meerwaarde

U kunt bij Group Suerickx terecht voor een waaier van opdrachten en projecten. Waar u ons ook voor inschakelt, u geniet altijd van onze zes troeven:
04
jun
2019

Vloersystemen – oplossingen voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie worden we vaak geconfronteerd met kunstvloeren die losliggen, te gladde vloeren of die moeilijk te reinigen zijn en niet voldoen aan de hygiënenormen. En nog vaker moeten deze problemen op zo’n kort mogelijke tijdspannen opgelost worden.